Nöjda kunder

Vi samarbetar idag med ca 1200 olika företag inom våra affärsområden profil/produktmedia, hållbart/eco, display/expo och arbetskläder och skor.

Med vår kunskap och erfarenhet har vi genom åren agerat bollplank och idéskapare för att ta fram anpassade lösningar för företag inom alla branscher.

Här nedan har vi samlat ett urval av våra projekt inom företagsprofilering.

MABI Sverige AB

MABI Sverige AB ingår i Hedin Group och är ett av Sveriges största enskilda biluthyrningsföretag. Sedan starten i Stockholm 1989 har man vuxit konstant och idag bedriver man biluthyrning på fler än 150 platser över hela landet.
Syftet är att förse marknaden med hyrbilar till konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet, säkerhet, service eller tillgänglighet.

Genom att erbjuda MABI ett helhetskoncept med egen webshop och dedikerad projektledare som har gedigen kunskap kring varumärket, kan vi förse MABIs alla stationer runt om i Sverige med produktmedia och arbetskläder. Lager, logistik och förädling görs i TriffiQs regi så MABI får sina produkter i rätt tid och på rätt plats.


FAZER SWEDEN AB – FROOSH

Fazer har verksamhet på marknaderna för bageri- och konfektyrprodukter samt non-dairy och växtbaserade livsmedel. Och med en omsättning på 1,1 miljarder euro är Fazer ett av de största livsmedelsföretagen i Norden. Fazer fokuserar på snabbrörliga konsumentprodukter och försäljning direkt till konsumenter i Norden, Baltikum och ytterligare omkring 40 olika länder.

Tillsammans i ett nära samarbeta med Froosh och deras marknadsavdelning har vi fått möjligheten att ta fram flera spännande produkter. Det rör sig ofta om kreativa kundpremier kopplat till marknadsföring i butiker och kampanjer.


ALLIGO AB

Alligo är en ledande aktör inom arbetskläder, personligt skydd, verktyg och förnödenheter i Norden. Verksamheten bildades 2020, genom sammanslagningen av Swedol och TOOLS under namnet Verktyg, förnödenheter, arbetskläder & skydd.

I och med det nya koncernnamnet Alligo så behövde man förstärka och sprida det nya namnet både externt och internt. På TriffiQ kunde vi bistå med professionell hjälp i form av egen webshop och flera olika kundgiveaways knutna till de stora varumärkena Swedol, Tools och Grolls. Samt utöver det skapa produktmedia med Alligo som avsändare för internt bruk.


AVALON INNOVATION AB

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom djupa insikter om innovation och ett brett teknikkunnande hjälper man sina kunder att möta framtiden.

Med en egen webbshop kan Avalon enkelt förse sina kontor med kontorsmaterial, giveaways och profilkläder. Allt brandat med Avalon och där TriffiQ hjälper till med tryck samt lager och logistik så att det går smidigt och snabbt.