Arbetskläder och skor

Välkommen till Stockholms största butik för arbetskläder, arbetsskor och skyddsskor. Vi arbetar mot de flesta yrkesgenrer för hantverkare men även nu vårdkläder och kostymer, och t.ex kockskor. TriffiQ är auktoriserad återförsäljare och har i butiken flera kända varumärken inom arbetskläder och dressad profilering såsom skjortor och kostymer. I butiken finns det även mycket förslag av modekläder.

Här hjälper vi er med val av produkter och vi hjälper er gärna med logomärkning av utvalda arbetskläder, skor eller handskar och kan även formgjuta sulor i butik. Givetvis har vi diverse tillbehör och är experter på personligt skydd.
Ta mig till er sökmotor

Inte det du letade efter?

Några av våra yrkeskunder

Blidösundsbolaget är ett av Sveriges största skärgårdsrederier som bedriver både upphandlad och kommersiell båttrafik i Stockholms skärgård och Mälaren. Bolaget har tretton egna fartyg, bland annat det välkända ångfartyget S/S Blidösund från 1911. Man opererar dessutom 20 fartyg åt Waxholmsbolaget.

Blidösundsbolaget sätter alltid passagerarnas säkerhet och trivsel främst. Uppdragen utförs med mycket hög standard vad gäller säkerhets-, miljö- och kvalitetsledning, genom hela organisationen; från fartyg till rederikontor. En annan ledstjärna i arbetet är god arbetsmiljö för och vård av våra medarbetare.

Utöver den egna kommersiella trafiken så har Blidösundsbolaget managementuppdrag för externa fartygsägare. Rederiet är ett dotterbolag inom Transdev Sverige AB, ett av Sveriges och världens största persontrafikföretag.

Några av våra yrkeskunder

DM TAK startades 2001 är i grund och botten ett familjeföretag där kunskap om takläggning gått i arv från takläggare till takläggare i tre generationer. DM Tak erbjuder tak av högsta kvalitet där inte bara hantverket och färdig produkt ska vara av nytta utan även processen ska vara förhöjande för kunderna och deras tillvaro.

Vi strävar efter att arbeta tidseffektivt och utvecklar alltid våra metoder utifrån de senaste rönen och metoderna. Takläggning bygger på ett hantverk som är gammalt, men det är också en bransch där utvecklingen går snabbt framåt.

Om man är ärlig och stolt över sitt hantverk kan man alltid gå med ryggen rak. I en bransch som ofta kantas av oseriösa aktörer tar DM TAK uppgiften på allvar.

Några av våra yrkeskunder

Nabo lanserades i september 2019 efter en sammanslagning av ett mjukvarubolag med tre mindre förvaltningsbolag. Med den enda digitala förvaltningsplattformen specifikt utvecklad för bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i kombination med engagerade experter förenklar vi vardagen för fastighetsägare, brf-styrelse och de boende. Utöver förvaltningstjänster och juridik är Nabo även SaaS-leverantör till andra förvaltare.

Våra 250 medarbetare är experter inom ekonomi, fastigheter, IT och juridik. Varje dag jobbar vi för att underlätta vardagen för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med målet att göra det tryggt och bekymmersfritt att ta hand om fastigheten.

Vi vill få alla kunder att bli ambassadörer och sprida budskapet att man alltid får snabb och professionell hjälp oavsett om det är via en personlig kontakt eller vår plattform.

Några av våra yrkeskunder

Newsec – the Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett brett utbud av tjänster inom förvaltning (Property Asset Management) och rådgivning (Advisory). Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2 000 medarbetare fördelade på samtliga sju länder i Norden och Baltikum.

Newsec älskar städer och vill därför bidra till ett mer hållbart samhälle där vi som organisation, medarbetare och samarbetspartner tar vårt ansvar. Med vår värdegrund ”passion för kollegor och kunder” tror vi på nära samarbeten där vi tillsammans kan driva ett mer effektivt hållbarhetsarbete.

Med regionens största team av specialister erbjuder vi förvaltning och förädling av fastigheter med fokus på värdeutveckling, ökad direktavkastning, nöjda hyresgäster och bättre miljö.