Hållbart & eco

Allt som vi gör idag påverkar vår morgondag och med det även hela vår framtid.
Vi försöker därför alltid vara extra noga med att de produkter vi erbjuder tar hänsyn till miljö-tänkande, hållbar produktion och arbetsvillkor.

Vi samarbetar med många leverantörer som bland annat arbetar med GOTS, Svanen, Öko-Tex, Clean Shipping, BSCI, IMPACT och Fair Ware för att ta ansvar kring hur produkter produceras från början till slut.

Genom att samarbeta med leverantörer som använder sig av spårbara och certifierade återvunna material i sin produktion kan vi ta ett större ansvar för miljön och de produkter vi erbjuder våra kunder.

Ta mig till er sökmotor

Inte det du letade efter?

Hållbara profilkläder ska inte vara svårt!

Det du väljer att ha närmast kroppen har en avgörande betydelse för miljönoch din hälsa, men också för andra människors hälsa och deras arbetsvillkor. Cottover är certifierat med internationellt erkända certifieringar som garanterar ett aktivt arbete för bättre miljö, rättvis handel och bekämpning av fattigdom. Tredjepartscertifieringarna gör det enkelt för våra kunder att göra trygga val som belastar miljön så lite som möjligt.

För oss som återförsäljare är det otroligt viktigt att kunna erbjuda våra kunder certifierade och hållbara produkter som ligger i linje med deras eget hållbarhetstänk. Vi började tidigt arbeta med Cottovers produkter för våra kunder, och idag är det en självklarhet för de flesta kunderna att välja en produkt som man kan stå för när det kommer till hållbarhet och miljö.

Mikael Jonsvreten VD - TriffiQ Företagsprofilering AB