Webshoppar med skyddprodukter

TriffiQ har satt upp två stycken webshoppar som gör det möjligt för dels privatpersoner att ta del av skyddsprodukter, och en förfrågningsportal till företag där man enkelt kan titta och se över ett flertal produkter som vi för tillfälligt har i lager eller som inkommande.

Ni kan enkelt navigerar er till respektive sida av intresse genom att tryck på knappen för privat respektive företag.
Skyddsprodukter till privatpersoner Skyddsprodukter till företag

TriffiQ har som en del av Momentum Group kunnat nyttja våra breda inköpskanaler att ta fram ett antal skyddsprodukter för att hjälpa så många som möjligt i den oroliga situation som råder både i Sverige och världen som följd av Covid-19. Under året har vi levererat skyddsprodukter till flera regioner, sjukhus, vårdinrättningar och även företag runt om i Sverige för att stärka upp beredskapen av skyddsutrustning.

Vi har löpande sett över vårt sortimentet med certifierade produkter som vi kan erbjuda för beställning direkt från certifierade fabriker med leverans hem till Sverige.

Alla produkter som beställs tas hem med flyg, eller annat lämpligt transportsätt, och är förtullat och klart när det anländer i Sverige.

Om ni har ett behov av skyddsprodukter för er organisation eller företag så tveka inte att kontakta oss även nedan om ni önskar.