Vi hjälper Sverige med skyddsutrustning

Skyddsprodukter

Webshoppar med skyddprodukter

TriffiQ har satt upp en webshop som gör det möjligt för privatpersoner att ta del av skyddsprodukter vi för tillfälligt har i lager eller som inkommande.

Ni kan enkelt navigerar er till respektive sida av intresse genom att tryck på knappen för privat respektive företag.

 

 

 

 

TriffiQ har som en del av Momentum Group kunnat nyttja våra breda inköpskanaler att ta fram ett antal skyddsprodukter för att hjälpa så många som möjligt i den oroliga situation som råder både i Sverige och världen som följd av Covid-19. Under året har vi levererat skyddsprodukter till flera regioner, sjukhus, vårdinrättningar och även företag runt om i Sverige för att stärka upp beredskapen av skyddsutrustning.

Vi har löpande sett över vårt sortimentet med certifierade produkter som vi kan erbjuda för beställning direkt från certifierade fabriker med leverans hem till Sverige.

Alla produkter som beställs tas hem med flyg, eller annat lämpligt transportsätt, och är förtullat och klart när det anländer i Sverige.

 

 

 

 

 

Om ni har ett behov av skyddsprodukter för er organisation eller företag så tveka inte att kontakta oss även nedan om ni önskar.

Du kontaktar oss på TriffiQ Företagsprofilering AB, enligt nedan

Pictogram_telefon_signaturTel: 08-684 05 200, Fax: 08-641 15 18
Pictogram_mail_signaturinfo@triffiq.se

Besöksadress:
Ljusslingan 2, Hammarby Sjöstad, 120 31 Stockholm
Klicka här för karta
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Telefon

    Meddelande

    [recaptcha]