Full Service Koncept

Som partner till Skandinaviens största kedja inom profilkläder och profilreklam, har vi möjligheten att erbjuda ett helhetskoncept i skapandet av dina profilprodukter. Vi hjälper dig med allt, från första skiss och hela vägen till leverans och efterservice. Det spelar ingen roll om du har ett mindre lokalt företag eller ett stort internationellt, vi anpassar oss efter dina behov och dina önskemål så att du får en profil att trivas med.

 • 1. Analys
  Vi börjar alltid med att komma ut till er för att presentera oss och vårt koncept. Vi visar exempel på hur vi hjälpt andra företag för att ge dig inspiration och idéer till er profilering. Vi tar in all information vi behöver, för att kunna uppfylla just era önskemål och förväntningar. Det kan vara allt från befintlig grafisk profil och koncept till tidsram och målgrupper.
 • 2. Idé & konkretisering
  Ibland kan det vara svårt att veta vad man vill ha, hur man vill ha det och hur det faktiskt kommer att bli. För att göra det så tydligt som möjligt för dig, kommer vi ut till dig och går igenom vårt sortiment och visar produktprover. Vi visualiserar en helhet med idéskisser, designförslag, applikationslösningar och färg och materialprov. Därefter genomför vi storleksprovning av klädsortimentet, gör delavstämningar och ändringar innan ni tar slutgiltigt beslut.
 • 3. Inköp & produktion
  Att planera profilinköp kan vara lite knepigt, speciellt om man aldrig tidigare köpt in denna typ av produkter. Efter att ha hjälpt tusentals svenska företag med sin profilmarknadsföring, har vi vanan inne. Tillsammans utformar vi en kostnadseffektiv och praktisk strategi för era inköp. Vi tar reda på vilka produkter som bör lagerhållas och vilka som bör tillverkas mot order. Att volymerna blir korrekta och att allt kan levereras i tid. Vi utför också kvalitetskontroller för att säkerställa att allt är enligt order.
 • 4. Logistik
  Vårt helhetskoncept innefattar också en välutvecklad logistikhantering som vi givetvis anpassar efter just era önskemål. Ni behöver bara säga vad som ska levereras vart, så ser vi till att det kommer rätt. Förutom själva transporten erbjuder vi också lagerhållning, e-handelslösning och paketering/inslagning. Vårt mål är att det ska vara så smidigt som möjligt för dig att beställa profilprodukter.
 • 5. Efterservice
  Från start till mål. Det är New Wave Profile – Full Service Concept. Vår service till dig fortsätter, även när allt är levererat. Du kan alltid vända dig till vår kundtjänst om du behöver hjälp med exempelvis garantier, reklamationer, kompletteringar eller NKI-undersökning.

 

Vill du veta mer? Ring 08-684 05 200.