Våra leverantörer av "Choklad"

Presentreklam

Bregmos Reklamgodis AB

Vi profilerar företags budskap med godis. Genom egen tillverkning, eget tryckeri och egen förpackningsdivision kan Bregmos på snabbt och kostnadseffektivt sätt ta fram helt kundanpassade lösningar för present/reklambranchen och detaljhandeln.
www.bregmos.se

Sagaform AB

Varumärket Sagaform står för lustfyllda och innovativa gåvor för köket och det dukade bordet. Inomhus och utomhus. Gåvor att ge bort till någon annan och likaväl något som man vill unna sig själv. Sagaform vill vara det självklara valet när det gäller presenten till värdinnan på lördagens middagsbjudning eller till den nyinflyttade . grannen som ska känna sig välkommen till området. Även som företagsgåva till kollegorna som tack för ett gott samarbete stå högst upp på önskelistan. Med andra ord står Sagaform för produkter som skänker glädje, uppskattning och ett lustfyllt leende hos mottagaren. För att möjliggöra detta samarbetar vi med Sveriges främsta formgivare. Formgivare som är välinsatta i varumärkets kärnvärden och som alltid håller sig ajour med heminredningstrender och aktuella livsstilar. Ett måste för att kunna tillgodose våra kunder med förstklassig skandinavisk design. Vi ställer lika höga krav på våra leverantörer. Hög kvalitet på våra produkter är ett måste för att berättiga en plats i Sagaforms sortiment. Så varmt välkommen till Sagaforms lustfyllda värld.
www.sagaform.com

Tipe Produkter AB

Vi sysslar med reklamgodis i alla former och vi har egen tillverkning utav karameller och kolor. Att vi trycker allt vårt karamellpapper själva gör att vi kan hålla korta leveranstider och ha full kontroll på kvalité och miljö. Vi har dessutom samarbetspartners över hela Europa vilket gör att vi kan erbjuda alla möjliga typer av godis med tryck på.
www.tipeprodukter.se


Tillbaka