TriffiQ´s Laguppställning

Vi på TriffiQ

tommy@triffiq.se
Grundare, delägare och projektledare på affärsområde presentreklam. Var 27 år 1994. Har arbetat med profilering sedan 1989.Gammal hockeylegend… i AIK & Hammarby, (satt oftast i utvisningsbåset därav smeknamnet). Bor med sin sambo Petra samt 5 (!) barn i Tyresö. Gammalt smeknamn: ”Tommy Tyson” Nytt smeknamn: ”Tommy TriffiQ”. Mer info om Tommy bustakter på rinken finner du här http://www.eliteprospects.com/player.php?player=1497
titti@triffiq.se
Delägare och säljare. Var 27 år 1996. Har arbetat med profilkläder sedan 1996. Titti har även hon spelat hockey, grundade Lidingös Damlag 1984. Hejar på Västra Frölunda såklart! Bor med Fredrik i Vallentuna samt har 3 blivande hockeyproffs på tillväxt.
jan@triffiq.se
Delägare och säljare. Var 27 år 1984. Har jobbat i branschen i 15 år nu. Gammal ”skrinnare” som bara kan åka vänstervarv.. På bild kan ni se när J-Å var med i OS-80. ”Största merit”- har slagit Tomas Gustafsson på 10000 meter!. Bor med sin Agneta på Lidingö samt är golftokig. Springer mycket & gärna , snittar 3,30 på marathon & 43 minuter på midnattsloppet.
ake@triffiq.se
Projektledare presentreklam. Åke har arbetat i profilbranschen sedan ca 20 år tillbaka nu.”Gammal” hockeytränare från Huddinge. Gift med Karin och har 2 vuxna barn. Fritidsintressen är golf, godmat och tyvärr att se på idrottsklubben Djurgården. Helger spenderas gärna på sin mysiga ö Storholmen!
66-patrikpatrik@triffiq.se
Patrik är vår klippa i tryckeriet och på vårt lager. Var 27 år för några år sen…. Är en söderkis som gillar hårdrock och bilar, sköter sin ögonsten finfint och har till och med rattlås.
Mikael@triffiq.se
Vår grymma lagerchef som har bra spelsinne. Allt för att få ut alla kartonger till rätt ställe. blev 27 år 1996! Smeknamn: ”MP”
mikaelj@triffiq.se
Delägare och ansvarig coach för profilering/presentreklam. Var 27 år och hade hockeyfrilla 1996.Har en lång karriär inom profilering och presentreklam, senast VD på Xindao Scandinavia. Har varit grym på fotboll, såldes 1987 till Högalid för hela 10 000kr! Lite mindre hår på huvudet idag och bor med sin Therese och 4 barn (!) i stor villa i Segeltorp.
Moa arbetar som backoffice/kundtjänst på affärsområde workwear och håller stenkoll på våra utesäljare.
Idrottstjej – grym på innebandy och fotboll men tyvärr trasiga knän som följd. Blir 27 år först år 2023!
Är dotter till en av grundarna Rikard Franzén.
Martinmartin@triffiq.se
Martin, nyförvärv från AIK Hockey. Säljare inom profil med fokus på allt inom display. Forward som vet vart målet är, inte fullt lika bra i hemjobbet. Njuter varje dag av att Mora IK numera spelar i SHL. Blev 27år 2011!
Vår vakthund som skrämmer snattare. Gillar även AIK, som husse! Kommer aldrig bli 27 år tyvärr.
andreas@triffiq.se
Vår utesäljare på arbetskläder och skyddskor. Var 27 år…för några år sen! Pratar alltid mycket både på jobbet och hockeyplanen. Har 2 söta döttrar , lirar veteranhockey i metropolen Strängnäs, och putsar gärna på sin grymma motorcykel!
urban@triffiq.se
Vår affärsområdeschef på arbetskläder och skydds skor.
Fyllde 27 år år 1991 …rätt många år sen! Väldig många år i arbetsklädsbranschen och kan många artikelnummer! Bor i Sollentuna med sin fru!

carlsson@triffiq.se
Tobias är vår skarpskytt som gillar att ”scora” och precis blivit 27 år. Grym på skidor och åker utför där ingen annan vågar.
33-christinaChristina arbetar i vår arbetsklädsbutik och servar dig med val av kläder och hjälper dig med trycket ! Har även varit 27 år men ett tag sen, bor norr om stan så har en bit att åka till jobbet.
personal-TobiasBahrtontobias@triffiq.se
Tobias, vår säljare inom både profil och workwear. Är talangen som kunde blivit hur bra som helst, inom vilken sport som helst…om han bara velat.
Lägger nu sin tid på att agera ”coach” från läktaren på friends eller ståplatsen på hovet. Det viktiga är att han får sin mazarin i halvtid.
Blev 27år i år!