Referenser

Vill du också bli kund till oss ?
Vi samarbetar idag med ca 1200 olika företag, inom våra affärsområden profil/presentreklam,display och arbetskläder.
Vi tackar inte nej till någon kund, alla är Ni viktiga för oss .

Stockholms Stad

Stockholms-stad_logotyp_vit_CMYK-kopia

TriffiQ är sedan januari 2015 ensam leverantör till det ramavtal som tecknats för framtagning av profilartiklar och presentreklam
gentemot bolag och myndigheter inom Stockholms Stad. Vi har en webbshop med ca 60 produkter där vi sköter logistik och
produktframtagning,

Stockholmshem

TriffiQ har avtal till 2019 med Stockholmshem och har byggt en specialdesignad webbshop inom presentreklamSthlmhem-pms-354-[Konvert.]
där vi sköter lager och logistik. 

Stockholm Vatten

StVatt_rgb_jpegTriffiQ har avtal till 2019 med Stockholm Vatten och är deras samarbetspartner inom företagsprofilering i Stockholm.
Vi har framtagit en specialdesignad webbshop där profilartiklar avropas till deras enheter.

Cervera

cerv_pms_287_1205

TriffiQ har avtal med Cervera för att framställa deras butikskläder som avropas via specialdesignad webbshop.
Vi sköter logistik och leveranser till ca 60 butiker runt om i Sverige.

Harley Davidson Sweden

hd_logo

TriffiQ är utvald leverantör till Harley Davidson Sweden för att framta specialdesignade artiklar för promotion. Vi har hjälp dem att bl.a. designa egna textilier såsom tröjor,hoodar, shorts, t-shirts och kepsar med egna etiketter så att den utvalda artikeln skall ”andas” vad Harley står för både färgmässigt och attitydsmässigt.

Familjebostäder

fb_bostader_logoTriffiQ är sen Hösten 2008 avtalsleverantör till Familjebostäder på arbetskläder men även på presentreklam. Avrop sker via en egen webshop men arbetskläder och skyddskor kan även avropas via vår butik. Avtalet är via ramavtal Stockholms stad och gäller till 2019.

Q-Gruppen

logo_qgruppenTriffiQ är sedan 2008 leverantör till Q-gruppen av skyddskläder och skyddskor, även presentreklam kommer vi att hjälpa dem med. Detta avropas via en designad webshop anpassad för deras behov.

Otis Hissar & rulltrappor

logo_otisEn av våra kunder som har egen webshop där de lätt kan välja sina utvalda arbetskläder som sedan appliceras med deras märkning. Inga lager krävs utan det märks upp efterhand. Vi hjälper dem med arbetskläder anpassat för deras verksamhet men även skyddsskor, specialanpassade sulor mm.

Ansvarig projektledare: Rolf Sjölander
Ansvarig webshop: Tommy Hedlund

 Communication Center i Sthlm AB

logo_comcenter” TriffiQ har med sin service & kunnande inom profilering förstärkt COMCENTERS varumärkesprofil vare sig det gäller kläder, give aways eller kampanjartiklar. Alltid lika trevligt att komma till deras fina & välsorterade utställning på Söder”.
Gun Britt Åhlander, Ekonomiansvarig/ Ägare tillsammans med Janne Åhlander.
Anställda: Fn 18st
Lokalkontor : 2 butiker inom telekommunikation.
Hemsida: http://www.comcenter.nu

Stockholm Globe Arenas

logo_globeFör Globens personal har framtagits en egen speciell ” dresscode” för arbetskläder till personalen. Detta innefattar yrkeskläder samt skyddsskor. Ett speciellt beställningsformulär har arbetats fram samt märkning/dekaler lagras samt appliceras därefter.  Vi hjälper även marknadssidan med en del presentreklam anpassat för deras speciella logo.

Ansvarig Projektledare: Tommy Hedlund. 

Oiltech

logo_oiltechOiltech har kommit till TriffiQ med ett behov av ett eget sortiment med profil & presentreklam. Eftersom Oiltech har samarbetspartners i hela Europa så valde vi att göra en webshop i engelsk version med uttag samt statistik för en bra uppföljning.  Denna shop förenklar deras hantering samt kvalitetsmärker deras profil i Europa.

Anvarig projektledare: Jan Åke Carlberg 
Ansvarig Webshop: Tommy Hedlund 

Swedbank

swedbank_09Vi arbetar sen flera år tillbaka som en samarbetspartner för Swedbank.  Vi har producerat en rad olika produkter inom presentreklam samt profilkläder.

Nordsjö

logo_nordsjoNordsjö hjälper sedan flera år tillbaka med deras behov av presentreklam samt profilkläder.

Ansvarig projektledare: Jan-Åke Carlberg.