Pressrelease – Information Kunder och leverantörer

Till våra kunder och leverantörer

TRIFFIQ HÄLSAR MOMENTUM GROUP VÄLKOMNA SOM NYA 70 % ÄGARE!

Vi på TriffiQ Företagsprofilering är väldigt stolta och glada över den utveckling vi haft de senaste åren – inte minst tack vare att just ni följt med oss på denna resa.
Det inspirerar oss att fortsätta utmana och utvecklas för att behålla vår position som en av landets största yrkes- och profileringsföretag med vår unika bredd av arbetskläder, produktmedia och display.
Vi arbetar också varje dag för att kunna öka servicegraden, förbättra logistiken och våra digitala försäljningskanaler samt erbjuda en ännu bredare palett till våra kunder, såväl befintliga som nya.
Vi är därför väldigt glada över att idag kunna berätta att den börsnoterade handelskoncernen Momentum Group kommer att bli nya ägare till 70 procent av TriffiQ i slutet av augusti.
TriffiQ kommer fortsätta att drivas som ett självständigt nischbolag med samma personal och ledning som tidigare i enlighet med Momentum Group-koncernens filosofi med decentraliserat affärsansvar. Med sin erfarenhet som ägare av bland annat återförsäljarkedjanTOOLS och Mercus Yrkeskläder (med åtta yrkesbutiker för arbetskläder i Västsverige) är vi övertygade om att Momentum Group är den partner vi sökt för framtiden.
Vi på TriffiQ ser fram emot att fortsätta vår positiva långsiktiga utveckling tillsammans med alla er – våra kunder och leverantörer – och med en ny stark ägare som delar både våra värderingar och mål. Välkomna ombord för en spännande resa!
Stockholm den 6 juli 2017

Tommy Hedlund
VD / Grundare, TriffiQ Företagsprofilering AB