Stockholms största yrkesbutik för arbetskläder!

Våra leverantörer av "Arbetskläder"

Leverantörer

Blåkläder

Blåkläder har tillverkat arbetskläder sedan 1959. Blåkläders drivkraft ligger i utmaningen att utveckla produkter som gör din vardag säkrare, enklare och bekvämare. Rätt klädd, trygg och snygg, inifrån och ut.
www.blaklader.com/sv/

Ejendals arbetsskor

Ejendals är ett familjeföretag, grundat 1949, med sin bas i Leksand. Företaget är specialiserat på att utveckla, tillverka och marknadsföra kvalitetsprodukter som skyddar händer och fötter.
www.ejendals.se

FunTex ApS

Producent och leverantör av neutral, certifierade plagg ekologisk bomull FairTrade samt EU Blomman mm. Producerar i Indie LabelFree, sortiment utan nacketiketter, stort sortiment T-shirts Hoods, Piké, Kassar, kepsar mm. Producerar i Bangladesh Distrubitörer av Gildan, värdens störta producent av T-shirts. Huvud kontor i KöpenhamnLager i Köpenhamn (neutral och Gildan) Jylland (LabelFree). Säljkontor i Gbg
http://www.funtex.com/

Helly Hansen arbetskläder

Helly Hansen är en tillverkare av textilier och speciell utrustning för sport och arbete på havet och på land, med huvudkontor i Oslo, Norge.
www.hhworkwear.com

Jobman arbetskläder

1983 grundades varumärket Jobma som i dag en av de ledande tillverkarna av arbetskläder. Sedan 2004 ingår Jobman i New Wave Group
www.jobman.se

Matterhorn

Mattterhorns erbjuder en stor kollektion av ytterplagg såsom jackor, parkas, softshell, skidkläder och fleecejackor.
www.matterhorn.se

New Wave Mode AB

Ledande grossist inom profilkläder som säljer varumärkena Clique, New Wave, Texas Bull och Cutter & Buck.
http://www.triffiq.se/presentreklamstockholm/

Nimbus

Profilkläder från Nimbus Scandinavian Apparel.
www.nimbusnordic.com

Tailor konfektion AB

Uniformer och kostymer till företag och organisationer.
http://www.tailor.se/

Tranemo arbetskläder

Tranemo arbetskläders affärsidé är att designa, tillverka och sälja högkvalitativa och profilerade arbets- och skyddskläder för den europeiska marknaden. Visionen är att skapa yrkesstolthet och förebygga allvarliga skador på arbetsplatser runt om i Europa. Ffokus ligger på tre kärnområden, Flamskydd, Varsel och Identitet.
http://www.tranemoworkwear.com